
نانی که ما امروز مصرف می کنیم تاریخچه ای شش هزار ساله دارد. از دیر باز بشر استفاده از خمیر ور آمده و متخلخل شده را به منظور پخت نان بطور تجربی کشف کرده بود. مصریان قدیم از اولین اقوامی بودند که استفاده از خمیر ترش را در تولید نان قرار گرفته بودند در افسانه ها آمده است که نانوای فرعون، به دلیل فراموشی، خمیر مانده و ترش شده را به خمیر تازه اضافه می نماید که در نتیجه آن کیفیت نان بهبود قابل ملاحظه ای پیدا نمود که این مقدمه ای برای استفاده از خمیر ترش گردید. امروزه وقتی صحبت از شش هزار سال تاریخ ن ...