تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

دانلود مقاله روش هایی جدید برای نگهداری غذا

      ازتغییرات مهمی که در مواد غذایی در مرحله فرآوری و نگهداری رخ میدهد واکنشهای قهوه ای شدن می باشد.این واکنشها به دو صورت آنزیمی و غیر آنزیمی صورت میگیرد. در واکنشهای قهوه ای شدن آنزیمی ، پلی فنل اکسیداز با اکسیده کردن فنلها ترکیبات پلیمریزه و پیگمنتهای قهوه ای رنگی ایجاد میکند که در میوه هایی مانند سیب،گلابی،هلو ،موز، انگور و سیزیجاتی مانند سیب زمینی ،قارچ در فرایند هایی مانند خشک کردن و منجمد کردن  ایجاد مشکلاتی نموده وحائز اهمیتند. امروزه افزایش تولید سیب و آب ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.