تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

دانلود مقاله فرایند تولید نوشابه

واژه بوریج عموماً معادل آشامیدنی ها و نوشیدنی ها در نظر گرفته شده است و تمام انواع مایعات قابل آشامیدن در آن جای دارد در این مفهوم آشامیدنی ها ممکن است طبیعی باشند مانند انواع آب میوه و شربت آب میوه ها یا مصنوعی مانند نوشابه های گازدار و شبه آب میوه ها . آشامیدنی ها را می توان به دو گروه عمده آشامیدنی های غیر الکلی گازدار مانند نوشابه های سودا و نوشابه های گازدار و آشامیدنی های بدون گاز محرک مانند قهوه و چای تقسیم کرد . 2-1-2 آب مقوی ( سودا ) نوشابه گازداری است بی رنگ مانند آب معدنی با طعم خاص ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.