
فرآورده های گوشتی غذایی آماده و نیمه آماده بوده که ماده اولیه اصلی آنها گوشت می باشد. تنوع این محصولات بسیار زیاد بوده و بستگی به ذوق و سلیقه مردم ناحیه و منطقه دارد . علیرغم متفاوت بودن ترکیب درصد مواد اولیه وحتی نوع مواد افزودنی این محصولات دارای ویژگیهای عمومی یکسان می باشند . فرآورده های گوشتی از مخلوط نمودن گوشت چرخ کرده حیوانات حلال گوشت مانند گاو ، گوساله، گوسفند و امثالهم با انواع مختلف مواد افزودنی ازقبیل آرد گندم، نشاسته، گلوتن، ادویه جات، آرد سویا، شکر، روغن، نمک، نیتریت ...