
مقدمه. 2 تاریخچه کاربرد حرارت دهی مایکروویو. 3 روشهای حرارتی مواد غذایی : 4 حرارت دهی مواد غذایی با مایکروویو : 5 مکانیسم حرارت دهی مایکروویو : 6 مکانیسم حرارت دهی مایکروویو ( پلاریزاسیون یونی و چرخ دو قطبی ) 7 خواص دی الکتریک مواد غذایی : 7 تجهیزات مایکروویو : 12 اثر مغناطیس در کنسرو سازی : 14 اثر مغناطیس در تجزیه مواد غذایی : 15 طیف الکترو مغناطیس : 16 اثر مغناطیس در کارخانه بسته بندی مواد غذایی : 17 اثر مغناطیس در تشخیص چاقی و محاسبه رژیم غذایی : 17 ...