![](http://filewiki.sellfile.ir/prod-images/567507.jpg)
پنیر طبیعی از تغلیظ انتخابی اجزای سازندۀ غیر قابل حل شیر به دست می آید. حرارت، اسید، نمک و باکتریها بطور انفرادی یا مشترکاً در تبدیل مادۀ غلیظ شده به مادۀ غذایی با کیفیت قابل پیش بینی و بعداً به مادۀ غذائی عمل آمد، با همکاری موجودات ذره بینی و آنزیمها، نقش مؤثری به عهده دارند. اغلب، پنیر را بر اساس مواد مهم متغیر آن طبقه بندی می کنند. یکی از طبقه بندیها که در آن پنیر طبیعی با در نظر گرفتن مقدار رطوبت آن به چهار گروه تقسیم می شود. در جدول نشان داده شده است، طبقه بندی بر مبنای میزان رطوبت، ...