لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل :Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه29 فهرست مطالب موادغذایی درجه حرارت رطوبت و تهویه خشک کردن یکنواخت انواع غذاها جهت خشک کردن خشک کردن موفقیت آمیز لوازم وموارد مورد نیاز روش ها (خشک کردن توسط اجاق) دستگاه خشک کن غذا خشک کردن، قدیمی ترین روش برای نگه داری غذا به حساب می آ ید. ساکنان اولیه آمریکا، از جمله بلال، برش های سیب، کشمکش،انگور وگوشت را خشک می کردند. در مقایسه با سایر روش ها،خشک کردن کمی اسانتر است. در حقیقت، لوازم و تجه ...