فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات107 فصل اولتاریخچه شرکت تهران همبرگر مقدمه فلوچارت سازمانیفلوچارت تولید همبرگرتکنولوژی تولید همبرگرمواد اولیه گوشت چربیپیازسویاافزودنیهای مجازنمک طعامادویهجات و چاشنی هاروش تولیددستگاهها و ماشین آلات مورد نیازسردخانه زیرصفرگیوتین دستگاههای چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه ) دستگاه مخلوط کندستگاه یخ ساز دستگاه همبرگرزن تونل انجمادبسته بندی همبرگرشستشوفصل دومتعریف همبرگررده بندی برگرهاانتخاب گوشتترکیب شیمیایی گوشتآب ظرفیت نگ ...