
نام فایل : کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس 31 ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 25 حجم : 41 مگابایت فهرست مطالب شرح صفحهفصل اول جدول نتایج چکیده طرح2فصل دوم کلیات در راستای شناسائی محصول و3 مقدمه 1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و....4 2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای5 3-2 ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش5فصل سوم بررسی و برآوردهای فنی 61-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه 62-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند ت ...