
نام فایل : کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس 50 ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 61 حجم : 42 مگابایت فهرست مطالب شرح صفحهفصل اول جدول نتایج چکیده طرح3 فصل دوم کلیات در راستای شناسائی محصول و6 مقدمه 1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و 7 2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای 10 3-2 ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش 11 فصل سوم بررسی و برآوردهای فنی 121-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه 122-3 تشریح دقیق و جام ...