تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پاورپوینت خشک کردن( اصول نگهداری مواد غذایی)

پاورپوینت خشک کردن( اصول نگهداری مواد غذایی)     57اسلاید تعریف •خشک‌کردن یا دهیدراته کردن عبارت است از خارج نمودن آب از مادّه غذایی به‌صورتیکه محصول خشک شده را بتوان به مدّت طولانی و سالم نگه‌داری کرد . اهمیت خشک کردن در صنایع غذایی ׃   کاهش محتوای رطوبتی و افزایش انبارمانی   کاهش حجم و وزن ماده غذایی   حمل و نقل و جابجایی راحت تر و ارزان تر   احتمال فساد میکروبی کمتر   ایجاد تنوع و تولید محصولات جدید از ماده غذای ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.