
دانلودپاورپوینت با موضوع بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا برحلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی و بیاتی نان، در قالب ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش، شامل: مقدمه مروری بر تحقیقات انجام شده اهداف اصلاح پروتئین های غذایی اصلاح شیمیایی اثر مواد احیا کننده اثر مواد اکسید کننده اثر مواد امولسیون کننده انواع متداول آرد سویا فرایند تجاری تهیه آرد بی روغن سویا انواع و اهمیت پروتئین های آرد گندم انواع پروتئین های سویا بیاتی نان نتایج آزمایشهای انجام شده بر روی آرد گندمنتایج آزمایش ه ...