تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

مدل کردن جذب آب توسط جو در خلال غوطه وری

نویسند‌گان: معین کمالی ، امین اله معصومی ، سیدجلیل رضوی
خلاصه مقاله:
خیساندن دانه ها در فرآیند پوسته گیری و پخت آنها بهمنظور نرم شدن پوسته و هسته آنها وجذب رطوبت معمول می باشد. مقدار آب جذب شده توسط دانه های مختلف در مدت زمان غوطه وری در آب متفاوت است. هم چنین دمای آب در میزان رطوبت جذب شده تأثیر دارد. کاربرد مدل M(t)=Mo+t/(K1+K2t) ،Peleg به منظور تعیین مقدار رطوبتجذب شده سه نوع جو (ریحان 03 ، فجر و 862MB در خلال غوطه وری آنها در آب با دماهای مختلف بررسی گردیدند. آزمایشات در سه سطح درجه حرارت ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.