
نویسندگان: محمدداوود حیدری ، اسداله اکرم ، سیدحسن پیشگرکومله ، کیارش مشعشعی
خلاصه مقاله:
هدف از انجام این تحقیق محاسبه انرژی لازم برای پخت مطلوب نان در تنور آزمایشگاهی، از طریق انتقال حرارت مطلوب و جرم و مقایسه بین آن ها و تعیین ضرائب حرارتی موثر در انتقال انرژی گرمائی می باشد. خمیرهای نان در چهار دمای 250 ،240 و260 و 270 درجه سانتیگراد در تنور آزمایشگاهی پخته شدند و تحت آزمایش حسی و عینی توسط متخصصین صنایع غذایی قرار گرفتند. قرص های نانی که در دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت 18 دقیقه پخته شده ...