
نویسندگان: ابراهیم فیاضی ، محمد کاظمی ، محمدهادی خوش تقاضا ، حامد امیرنجات
خلاصه مقاله:
قارچ خوراکی دکمه ای Agaricus bi sporus به عنوان منبع غذای پر پروتئین و کم کالری و همچنین مصارف دارویی، امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. با افزایش بیش از پیش تولید قارچ خوراکی نیاز به انبارداری، افزایش ماندگاری، کاهش ضایعات و استفاده از پودر قارچ بیشتر احساس می شود. به همین جهت خشک کردن این محصول به عنوان یکی از راهکارهای عملی همواره مطرح م یباشد. امروزه با توجه به مزایای فناوری هوشمصنوعی استفاده از ش ...