تحقیق : تکنولوژی تولید خیارشور ، با فرمت ورد 8 صفحه بخشی از متن : تکنولوژی تولید خیارشور: Cucumber Pickle Caning خیار از خانواده کدوئیان و خیارشور درواقع یکی از فرآورده های تخمیری است که تهیه آن شامل دو مرحله شور کردن وتخمیر است. مرحله اول اضافه کردن نمک برای متوقف کردن میکروارگانیسم های ناخواسته و همچنین دادن طعم مطلوب به محصول است و مرحله دوم تخمیر اسیدلاکتیک می باشد که توسط گروه هایی از باکتری های اسیداستیک که به طورطبیعی درخیار وجود دارند ویا همراه مقدارکمی سرکه طبیعی به آن اضافه ...