گزارش کارآموزی کارخانه آرد برای رشته مهندسی صنایع غذایی ، با فرمت ورد 78 صفحه مکان کارآموزی: کارخانه آرد فجر ،رشته تکنولوژی مواد غذایی فهرست: فصل اول گندم تاریخچه گندم 2-1. گیاه شناسی گندم 3-1. مشخصات فیزیکی دانه گندم 1-3-1. آندوسپرم 2-3-1. پوسته خارجی 3-3-1. جوانه 4-1. طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی 1-4-1. گندم قرمز بهاره 2-4-1. گندم نرم قرمز زمستانه 3-4-1. گندم سفید (سخت و نرم) 4-4-1. گندم مخلوط 5-1. عوامل مؤثر در کیفیت گندم 1-5-1سختی دانه: 2-5-1دانه های آسیب دیده: 6 ...