تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

جزوه دست نویس لبنیات دکترخسروشاهی

فهرست مطالب: تعریف شیر ساختمان پستان گاو و تشکیل شیر در پستان شیر دوشی ترکیبات آغوز ترکیبات شیر و عوامل موثر بر متغییر بودن تعغیرات شیمی ترکیبات شیر فرق انعقاد ماست با پنیر کربوهیدرات های شیر ترکیبات فرعی شیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر بهداشت شیر و فرآورده های لبنی تهیه و بسته بندی شیر پاتوریزه انواع تخمیر مرحله استاندارد کردن چربی شیر پاستوریزاسیون روش های پاستوریزاسیون و موارد دیگر به صورت دست نویس در 100 صفحه ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.