تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

جزوه لبنیات تکمیلی

            تعریف شیر اهمیت غذایی و اقتصادی شیر فیزیولوژی تولید شیر مکانیسم فیزیولوژیکی ترشح و تخلیه شیر سنتز شیر در غده پستانی بیوسنتز ترکیبات شیر عوامل موثر در ترکیب شیر و میزان شیردهی  خواص فیزیکی و شیمیای و فیزیکوشیمیایی شیر گاه تجزیه و تند شدن چربی شیر مواد ازته شیر مواد معدنی و نمک های شیر ویتامین های شیر آنزیم های شیر پاستوریزاسیون و استرریلیزاسیون شیر ماست وئ طرز تهیه آن کومیس دوغ خامه و انواع ان کره و طرز تهیه آن بستنی سازی ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.