دانلود کارآموزی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 48 گروه کشاورزی تکنولوژی مواد غذایی 3-1-تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی 3-2-غلات: 3-2-1-گندم: 3-2-2-مشخصات فیزیکی دانه گندم 3-2-3-عوامل موثر در کیفیت گندم 3-2-3-1-عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم 3-2-3-2-عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم: 3-2-4-ترکیبات گندم 3-2-5-نگهداری گندم: 3-2-6-کیفیت گندم های ایران: 3-3-تکنولوژی آسیاب گندم 3-3-2-فن آوری آسیاب کردن گندم و مراحل تو ...