تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

دانلود تحقیق آزمایشهای کنترل کیفیت آرد و نان

برای کنترل آزمایشگا هی آرد آزمایشات زیر بایستی ا نجام شود : رطوبت ، خاکستر، گچ ا ضا فی، ا نیدرید کربنیک ( بجز در آرد کامل ) ، چربی، پروتئین، ا سیدیته ، آهن، تیامین و اسید نیکوتنیک و همچنین آزمایش میکروسکوپی . از نظر صنعتی و کنترل کارخا نه ای جهت تعیین کیفیت و چگو نگی آرد از نظر تولید محصول آزمایشات دیگری نیز بایستی بر روی آن ا نجام شود . از قبیل آزمایش فیزیکی بر روی خمیر حا صل از آرد ، تعیین مقدار ما لتوز ، رنگ و درجه بندی آرد. رطوبت : الف – روش ا نتخا بی دستگا ههای مورد نیاز : 1 &n ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.