![](http://filewiki.sellfile.ir/prod-images/592412.jpg)
مصرف آب در کارخانه های تولید شکر زیاد است و آب در مراحل مختلف کاربرد دارد. آبهای خروجی از کارخانه های تولید شکر اغلب آلوده بوده و در صورتی که کارخانه فاقد تجهیزات مناسب تصفیه فاضلاب باشد، از عوامل عمده آلوده کننده محیط زیست در حساب می آیند. ا ز جمله آبهای مصرفی در کارخانه های تولید شکر، به موارد زیر می توان اشاره کرد: 1-آبهای مصرفی در انتقال و شستشوی چغندر برای انتقال چغندر از سیلوها به محل فرآیند و همچنین برای شستشوی چغندر اب زیادی مصرف می شود. به عبارت دیگر حدود 4تا 8 برابر چغندر مصرفی ک ...