1-1 مقدمه و تاریخچه کنسروسازی.. 1 1-2 معرفی کشت و صنعت گرگان. 10 1-3 محصولات تولیدی شرکت.. 11 1-4 اصول و مراحل مختلف خط تولید محصولات کنسروی.. 13 1-4-1 انتخاب مواد اولیه. 13 1-4-1-1 میوه و سبزی.. 13 1-4-1-2 مواد اولیهی نیمه آماده 13 1-4-2 درجهبندی مواد اولیه. 16 1-4-3 تمیز کردن مواد اولیه. 17 1-4-4 آماده کردن مادهی اولیه. 17 1-4-4-1 جدا کردن پوست میوه 18 1-4-4-2 دمگیری و جدا کردن هسته. 19 1-4-4-3 قطعه قطعه کردن. 19 1-4-4-4 استفاده از خ ...