
3-1-تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی.. 1 3-2-غلات: 1 3-2-1-گندم: 1 3-2-2-مشخصات فیزیکی دانه گندم. 2 3-2-3-عوامل موثر در کیفیت گندم. 3 3-2-3-1-عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم. 3 3-2-3-2-عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم: 4 3-2-4-ترکیبات گندم. 4 3-2-5-نگهداری گندم: 7 3-2-6-کیفیت گندم های ایران: 8 3-3-تکنولوژی آسیاب گندم. 8 3-3-2-فن آوری آسیاب کردن گندم و مراحل تولید آرد: 9 3-3-2-1-تمیز کردن گندم: 9 3-3-2-2-مشروط کردن گندم : 12 3-3-2-2-1-روش های مشروط کردن. 13 ...