چکیده O هدف عمده در خشک کردن محصولات کشاورزی،کاهش رطوبت تا حدی است که در طولانی مدت قابل نگهداری باشند که با کاهش فعالیت های میکروبی وآنزیمی وتقلیل سرعت فعل وانفعالات شیمیایی،زمان ماندگاری محصول را افزایش و با کاهش قابل توجه در وزن وحجم آنها، هزینه های بسته بندی ، ذخیره سازی وحمل ونقل آن را کاهش می بخشد O . در این پژوهش پیاز با استفاده از هوای داغ،مایکروویو وترکیب این دو خشک شد . به دین صورت که اثر سه دمای آون (60،70.80درجه) وپنج سطح توان مایکروویو ( 100،300، 500، 800 و1000)وات بر روی ...