
این کارگاه لبنیاتی فقط محل دریافت شیر است. و در تمام صنایع غذایی مهم ترین قسمت محل دریافت شیر است. در محل دریافت 2 عمل انجام می شود: 1- تعیین کمی شیر 2- تعیین کیفیت بهداشتی شیر مهم ترین عمل درقسمت دریافت شیر، کنترل تازگی شیر است. فرق شیر تازه جوشیده شده با شیری که چند ساعت از جوشش آن گذشته در تخمیر قند لاکتوز است. - خط تولید در این کارگاه لبنیاتی بیش تر هدف اصلی بعد از دریافت شیر حفظ کیفیت اولیه شیر است. در نتیجه : ابتدا قبل از ورود شیر یه داخل کارگاه با استفاده معرف ...