فرآوری روغن های خوراکی با استفاده از فرآیندهای غشایی در دو دهه اخیر مورد توجه محققان و متخصصان صنعت روغن در کشورهای پیشترفته قرار گرفته است. علیرغم پیشرفت های قابل توجه در زمینه های مهندسی و طراحی فرآیند، روشهای فرآوری و کنترل کیفیت؛ متاسفانه اصول روغن کشی و فرآوری روغن در داخل کشور درطول چند دهه گذشته ثابت مانده و کماکان مشکلات مرسوم استخراج و فرآوری روغن ها از جمله مصرف بالای انرژی، بازیابی حلال، مصرف زیاد آب و مواد شیمیایی ،...وجود دارند. بنابراین استفاده از تکنیک های مدرن به منظور جایگزینی ج ...