تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پاورپوینت بخش پروتئین های مواد غذایی کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی

پاورپوینت بخش پروتئین های مواد غذایی  کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی       46اسلاید   پروتئین ها   پروتئین های حیوانی: پروتئین های شیر، گوشت، ماهی و تخم مرغ     پروتئین های گیاهی: پروتئین های گندم و سویا   کازئین فسفو پروتئینی است که به سه جزء آلفا، بتا و گاما کازئین تقسیم می شود. آلفا کازئین : بخش حساس به کلسیم: α s کازئین   بخش غیر حساس به کلسیم: κ کازئین   دارای 86% فسفر به به صورت:   ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.